Forårshold 1518 Spring Let Øvet

6-18 år (fødselsår 2001-2013)
Mandag 18:00-20:00
Rødkilde Dans/bev.sal
Kan du lave flotte vejrmøller, selv svinge op på hænder så er dette måske holdet for dig?
På dette hold arbejdes videre med basale færdigheder inden for gymnastikken. Vi forventer at gymnasten kan udføre en selvstændig flot vejrmølle, kan hoppe med samlet afsæt i trampolin og har mod og lyst til at lære sværere spring. Vi arbejder hen mod araberspring, selvstændige saltoer, kraftspring, flikflak og akrobatiske færdigheder.
Træning
I sæsonen sættes der fokus på følgende:
- Araberspring
- Lukket salto