Forårshold 2318 Spring Opvisning 2 steder 2 dage

Pris for forårssæsonen er 775 kr. (50 kr. pr. lektion).
Der er træning følgende datoer:
Kirkebjerg: 30/4, 7/5, 14/5, 21/5 og 28/5
Rødkilde 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 6/6, 13/6 og 20/6
10-15 år (fødselsår 2004-2009)
1 lektion tirsdag 18:00-19:00 og 1½ lektion torsdag 18:30-20:00
Kirkebjerg sal 3
Er du klar på en udfordring ?

Vi arbejder med den øvede gymnast, der gerne vil optræde og har mod på at lave et opvisningsprogram som vi vil optræde med i foråret.
Vi arbejder med at sætte vores grundspring sammen og har fokus på overgangene imellem.

Vi træner 2 x ugentligt, har imellem 3-4 opvisninger og en træningsweekend årligt.

Der sættes fokus på følgende:
Araber – flik
Araber – flik –baglænder