Forårshold 6310 Voksen-barn gymnastik

Pris pr. lektion er 50 kr. Der er følgende træningsdatoer: 4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6 og 22/6

3-5 år (fødselsår 2014-2016)
Lørdage 10:00-11:00 (1 lektion = 45 min.)
Kirkebjerg sal 3
På dette hold trænes motorik gennem sang- og bevægelseslege samt udfordringer på store og små redskaber. Det er ok at holde mor eller far i hånden i denne time. De voksne deltager aktivt, og både børn og voksne forventes at være omklædte. Max. 1 barn pr. voksen.
Årgang 2012-14 med 1 voksen
Caroline og Benjamin