Sep-Dec 2019 Hold nr. 1216 Prinsessedans

Pris
750,00 DKK
Tilmelding åbner
28. april 2019, kl. 17:50
Opstartsdato
9. sept. 2019, kl. 16:00
Alder
5-7 år (fødselsår 2012-2014)
Ugedag
Mandag
Tidspunkt
16:00-17:00
Sted
Katrinedal drengesalen
Vis på kort
Ledige pladser
16 ledige pladser (ud af 16)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Holdbeskrivelse
Prinsessedans foregår med dans til børnehits og MGP musik. Børnene lærer at bruge og koordinere deres krop samt at danse små sjove danse. På dette hold danser pigerne solo.
Dans øger koordination, kropskontrol og indlæringsevne. Udover dette giver dans også bedre hukommelse og øget livsglæde. Når man begynder at gå i skole, kan det betyde, at man klarer sig bedre i skolen og til eksamen, får nye venskaber, større bevægelsesfrihed og en selvsikkerhed på gulvet, når der spilles musik. Sidst men ikke mindst får du en generelt bedre selvtillid.
Lektion/pris
1 lektion beregnes som 45 minutter, men det kan afvige lidt på de enkelte hold afhængigt af deltagerne. Dette hold er 1 lektion.
Pris for perioden september-december er 750 kr. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter periodestart.

Man er sikret plads på holdet resten af sæsonen, for der vil blive sendt opkrævning ud, når kontingentperioden er ved at være overstået.

Hvis du gerne vil have, at vi forsøger at søge om kontingentstøtte, så skriv til os på krumspring@krumspring.dk
Forbehold
Vi har endnu ikke fået skemaer vedr. lokaler, og instruktørerne har heller ikke fået deres eget fra den skole, de går på.
Hvis vi bliver nødt til at lave ændringer, så kontakter vi jer selvfølgelig for at finde en anden løsning for jer.
Tilmelding er ikke åbnet endnu.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk