Sep-Dec 2019 Hold nr. 3217 MGP-Dans begyndere

28. april 2019, kl. 17:50
11. sept. 2019, kl. 17:00
7-11 år (fødselsår 2008-2012)
Katrinedal drengesalen
Vi øver seje tricks og trin til masser af god musik.
Der er plads til at give den fuld gas og lærer om bevægelser, forskellige rytmer og glæden ved at danse med hinanden.
1 lektion beregnes som 45 minutter, men det kan afvige lidt på de enkelte hold afhængigt af deltagerne. Dette hold er 1 lektion.
Pris for perioden september-december er 750 kr. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter periodestart.