4217 Danse-Mix

Pris
397,06 DKK
Alder
4-6 år (fødselsår 2013-2015)
Ugedag
Torsdag
Tidspunkt
17:00-18:00
Sted
Katrinedals skole drengesalen
Vis på kort
Ledige pladser
8 ledige pladser (ud af 18)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Holdbeskrivelse
Holdet er for både drenge og piger, der elsker at bruge sin fantasi og kreativitet til at skabe bevægelse og dans sammen med andre. Her får kreativiteten og børnenes egen intuition lov til at udfolde sig, noget som giver plads til mangfoldighed.
De får nye og sjove oplevelser ved at se, lytte og selv mærke bevægelserne på egen krop. I praksis kommer de til at præstere noget, de ikke har prøvet før, og det er med til at udvikle kinæstetisk og musikalsk intelligens. På holdet kan vi finde på at blande musik; alt fra gamle retro-numre til ny musik, der lige er udkommet. Alt hvad der kan danses til! Her er der nemlig plads til at give den max gas!

Lektion
1 lektion beregnes som 45 minutter, men det kan afvige lidt på de enkelte hold afhængigt af deltagerne.
Dette hold er 1 lektion om ugen.
Ratebetaling
Man betaler i rater på dette hold. Den første rate (periode) koster 475 kr. og varer fra efterårsferien til midt i januar. Rate nr. 2 (periode nr. 2) forfalder i januar og er på 750 kr.
Hvis man starter midt i en periode, så vil prisen for den pågældende periode være nedsat.

Resten af året
Man er automatisk sikret plads på holdet indtil slutningen af maj 2020, for der vil blive sendt opkrævning ud, når kontingentperioden er ved at være overstået.


Kontingentstøtte
Hvis du gerne vil have, at vi forsøger at søge om kontingentstøtte, så skriv til os på krumspring@krumspring.dk
Instruktør
Line

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS (Nets). De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os. , mail: krumspring@krumspring.dk